Volg een workshop bij Galerie Kunstproeven

Workshops bij Galerie Kunstproeven

Bij Galerie Kunstproeven organiseren wij regelmatig creatieve workshops op het gebied van schilderen, tekenen, dichten en noem maar op. Op deze pagina vind je een overzicht van onze workshops. Je kunt je individueel maar ook als groep inschrijven. Andere datum? Voor alle workshops is het mogelijk als groep [vrienden, collega's, familie] in te schrijven. We plannen dan in onderling overleg een datum.

HIER BEKIJK JE ONZE VOLLEDIGE WORKSHOPAGENDA.

Daarnaast nodigen wij regelmatig professionals uit om een workshop op hun gebied te geven. Houd de pagina in de gaten voor nieuwe cursussen en workshops.

Alle workshops kosten € 50 inclusief BTW p.p. behalve de workshop collage/epoxy en de workshop cyanotype; die kosten € 65. Dat heeft te maken met hogere materiaalkosten.

De workshops worden gegeven in het atelier van Liliane gelegen:
Leeuwerikstraat 5
6325 BD Vilt - Berg en Terblijt


Aanbod creatieve workshops:

- SCHILDERDAGEN EXPRESSIEF SCHILDEREN MET ACRYL. Lees meer ...

- SCHILDEREN MET ACRYL. Lees meer ...

- MAAK MET EEN GROEP ÉÉN GROOT SCHILDERIJ. Lees meer ...

- MONOPRINTS MAKEN MET DE GELLI PLATE. Lees meer ...

- CYANOTYPE OF BLAUWDRUK Lees meer ...

- COLLAGE EN EPOXY Lees meer ...

- INKT EN INKTPORTRET Lees meer ...


Voorwaarden:

De inschrijving staat open voor beginners en gevorderden. We werken in kleine groepen van maximaal vier à vijf deelnemers om zo persoonlijke aandacht en goede begeleiding te waarborgen. Vanwege Covid 19 zijn de groepen tijdelijk slechts drie deelenemers groot.
Het lesgeld van € 50/€ 65 per keer betaal je aan het einde van de les contant of per Tikkie.
Let op: Als je je als nieuwe cursist de allereerste keer inschrijft, is je inschrijving pas definitief als je het lesgeld per bank hebt overgemaakt.
IBAN NL30 RABO 0130 9513 58 t.n.v. A.J.M. Konings, Uikhoven

Als je je voor een les aanmeldt, kom je ook! Mocht je toch een keer verhinderd zijn, kun je je tot 48 uur van tevoren afmelden onder voorwaarde dat je een nieuwe les in de lopende cyclus afspreekt. Lukt dat niet of meld je je binnen 48 uur voor aanvang van een afgesproken les af, betaal je de helft van het lesgeld. Verschijn je helemaal niet op een schilderdag waarvoor je je hebt opgegeven, betaal je € 50/€ 65.