Workshop 'Van leftover- naar koesterbordje' bij Galerie Kunstproeven


WORKSHOP: Van leftover- naar koesterbordje

Begeleiding: Lief van Himbeeck
Locatie: Moleneindstraat 45, Maasmechelen

Galerie Kunstproeven organiseert deze leuke workshop in het inspirerende atelier van kunstenares Lief van Himbeeck uit Maasmechelen. Je beschildert tijdens deze workshop 4 tot 5 oude porseleinen bordjes. Misschien heb je nog wel een dierbaar bordje van je bomma en anders kun je in de kringloopwinkel heel goed slagen. De te beschilderen bordjes neem je dus zelf mee! De werkstukken worden daarna in een professionele oven afgebakken op 800 graden zodat ze ook nog vaatwasmachinebestendig zijn. Vertrek vanuit de aanwezige voorbeelden maar beter nog denk van tevoren al na over een eigen ontwerp, dat bespaart je een hoop tijd. Je hebt geen schilderervaring nodig!

De deskundige begeleiding is dus in handen van kunstenares Lief van Himbeeck. Van oorsprong ontwerpt en schildert ze tegeltableaus en voert ze in opdracht van Monumentenzorg België restauraties uit van oude art deco tableaus. Daarnaast schildert zij ook. Kijk maar eens op haar website.


Wanneer

Je kunt je als groep van minimaal vijf personen aanmelden. We spreken dan samen een datum af.


Waar

Atelier Lief van Himbeeck, Moleneindstraat 45, Maasmechelen. [gratis parkeren voor de deur]


Kosten

€ 49,00 per persoon inclusief koffie, thee en lekkers, alle materialen en afbakken van de werkstukken. De bordjes neem je zelf mee. De kant en klare werkstukken kun je later bij Galerie Kunstproeven of in het atelier van Lief ophalen.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen.