Maak met een groep één groot schilderij

Voor grotere groepen [bijvoorbeeld je gezin, familiefeest, personeelsuitje, vriendengroep] bestaat er de mogelijkheid een of twee grote doeken te beschilderen met acrylverf/mixed media [denk aan b.v. 100 x 100]. Actie, reactie, reageren op elkaar, dat is waar het dan om gaat. We beginnen met brainstormen aan de grote tafel om tot een idee of ontwerp te komen. Allerlei kunstboeken en –bladen zijn aanwezig ter ondersteuning van de inspiratie. Onder professionele sturing van beeldend kunstenaar Liliane Konings ontstaan er resultaten die verrassend zijn en absoluut gezien mogen worden.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325BD Vilt - Berg en Terblijt. Duur van de workshop ongeveer 3,5 uur. Voor grotere groepen ook op jouw locatie.


Wanneer

Data worden in onderling overleg gepland en kunnen plaatsvinden op doordeweekse dagen, avonden en in het weekend.


Kosten

De minimum prijs is € 350,- per doek van 100 x 100 cm. Dit is inclusief het doek en alle benodigde materialen. Koffie/thee en lekkers zijn ook inbegrepen. Je kunt dan met maximaal 6 personen komen. Bij grotere groepen en/of groter doek maken we een prijs op maat.


Aanmelden

Je kunt je als groep tot maximaal 6 personen aanmelden.
Meld je aan via het contactformulier. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen op
+31 6 20 48 89 97