Cursus expressief schilderen met acryl bij Kunstproeven

Schilderdagen expressief schilderen met acryl

Tijdens deze schilderdagen leer je om je creatieve bronnen aan te boren en ga jij jezelf kunstzinnig uiten (expressie). We schilderen veelal abstract met acrylverf op diverse formaten en diverse ondergronden en gaan het experiment aan met de materialen. Iedere keer krijg je een opdracht ter inspiratie. Je ontwikkelt al doende kennis van de materialen en technieken. Je leert op een intensere manier te kijken, zowel naar kunst als naar de wereld om je heen. Meestal schilderen we op zaterdagen maar er is ook een groep op dinsdag. De lessen zijn van 10.00 tot 15.30 uur. De groepen zijn niet groter dan zes à zeven cursisten zodat voldoende persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd. Ervaring is niet noodzakelijk, iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid. Je kunt voor één of meerdere schilderdagen inschrijven.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325BD Vilt - Berg en Terblijt. Voor grotere groepen ook op jouw locatie.


Wanneer

De schilderdagen zijn over het hele jaar verspreid. De data worden per halfjaar vooraf gepland. Lesuren van 10.00 tot 15.30 uur. De lessen zijn op woensdag en op zaterdag. Kijk hier in de workshopagenda.


Kosten

€ 55,- per persoon per les inclusief koffie/thee/lekkers en materialen.
Zelf zorgen voor kwasten/penselen, lunch en een schilderdoek. Als je voor de eerste keer inschrijft, kost de schilderdag € 75,-. Een  schilderdoek van 50 × 50 of 60 × 60 cm. en het gebruik van de kwasten en penselen is dan inbegrepen.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen.