Workshop Maak een Diorama bij Galerie Kunstproeven


Workshop Diorama / 3D-collage

We maken een diorama. Dit is een klein persoonlijk tafereeltje in een box ofwel je eigen fantasiewereld in een doosje. Een diorama wordt ook wel shadowbox en 3D-collage genoemd. Ik zorg voor voorbeelden ter inspiratie en we maken de link naar kunstenaar Joseph Cornell, die beroemd is geworden met zijn shadowboxen. Om je diorama zo persoonlijk mogelijk te maken kun je thuis al het een en ander verzamelen om te gebruiken. Denk hierbij aan oude foto's, grappige miniatuurtjes of kleine herinneringen die je dierbaar zijn. Neem ook eens een kijkje in de kringloopwinkel. Ook naar een bijzonder kistje ga je zelf op zoek. Dat kan een houten kistje zijn, een blik of een laatje. De workshop wordt gegeven door Liliane Konings.


Wanneer

De data voor deze workshop [een woensdag of een zaterdag] vind je in de workshopagenda. Daarnaast kun je je ook als groep van minimaal vijf en maximaal zes personen aanmelden. We plannen dan samen een datum.


Waar

Het ruime en inspirerende atelier van Liliane Konings aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325BD Vilt - Berg en Terblijt. Dit is een voormalige basisschool. Ingang door het poortje aan de Heiweg en parkeren kan gratis in de buurt.


Kosten

€ 55,- voor een hele dag [10 tot 16.00 uur]. Inbegrepen zijn koffie, thee en lekkers, maar exclusief lunch. Een boterhammetje neem je zelf mee.
Voor het maken van het diorama zijn diverse gereedschappen, inspirerende tijdschriften en andere materialen aanwezig. Die zijn inbegrepen in het workshopbedrag. Een kistje neem je zelf mee en om het persoonlijk te maken ook diverse voorwerpen die passen bij je thema.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. De workshop gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen.