Liliane Konings en Josine Meulenberg, de galeriehouders van Galerie Kunstproeven

Onze visie:
Na vijf jaar met veel plezier en enthousiasme een galerie te hebben gehad op de Kruisstraat in Stein, vonden we in het voorjaar van 2016, dat het tijd werd voor een andere locatie. Ons concept, daar staan we nog altijd helemaal achter. We willen een laagdrempelige galerie zijn waar we ons eigen werk combineren met werk van gastexposanten. Een ontmoetingsplek zijn voor kunstenaars en kunstliefhebbers, waar we het verhaal achter de kunst en de kunstenaar met verve kunnen uitdragen. Een plek waar emoties worden geprikkeld en waar je lekker aanschuift voor een kop koffie en een gesprek. Je vindt bij ons talent van creatieven uit de kunst- en designwereld, waarbij we aandacht hebben voor duurzaam design.

Collectie:
Als collectie streven we o.a. naar eigentijdse schilderijen, objecten, keramiek, juweelkunst, tassen, artistieke en design tweedehands kleding, coole woonaccessoires, [kunst]boeken en unieke kunstkaarten.

Pop-up gallery:
Een vaste stek zoeken we niet meer. We kamen er achter dat we het veel spannender vinden om steeds ergens voor een korte periode op te duiken. We zijn daarom altijd op zoek naar een bijzondere locatie waarmee we jou kunnen verassen en inspireren, bij voorkeur in Maastricht. We richten de plek in als pop-up galerie rekening houdend met de sfeer van het pand en de omgeving. Soms voor een weekend, een andere keer voor een week of zes. Ook hier houden wij vast aan onze eigen[wijze] filosofie en ons unieke concept.

Stay tuned:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de art-events die wij organiseren. En wil je zelf aan de slag kijk dan eens op de workshoppagina voor ons complete aanbod.

Tot ziens bij Kunstproeven Pop-up art gallery,
Liliane Konings
Josine en Marian