Liliane Konings en Josine Meulenberg, de galeriehouders van Galerie Kunstproeven

Na vijf jaar met veel plezier en enthousiasme een galerie te hebben gehad op de Kruisstraat in Stein, vonden we in het voorjaar van 2016, dat het tijd werd voor een andere locatie. Ons concept, daar staan we nog altijd helemaal achter. We willen een laagdrempelige galerie zijn waar we ons eigen werk combineren met werk van gastexposanten. Een ontmoetingsplek zijn voor kunstenaars en kunstliefhebbers, waar we het verhaal achter de kunst en de kunstenaar met verve kunnen uitdragen. Een plek waar emoties worden geprikkeld en waar je lekker aanschuift voor een kop koffie en een gesprek. Je vindt bij ons talent van creatieven uit de kunst- en designwereld, waarbij we aandacht hebben voor duurzaam design. Als collectie streven we naar [kleurrijke] schilderijen, objecten, keramiek, juweelkunst, tassen, artistieke en design tweedehands kleding en unieke kunstkaarten.
Onze zoektocht naar een nieuwe vaste stek, bij voorkeur in Maastricht, is nog steeds in volle gang. In de overbruggende periode richten we regelmatig een pop-up galerie op een bijzondere locatie in. Ook hier houden wij vast aan met onze eigen[wijze] filosofie en ons unieke concept.

Stay tuned: Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de art-events die wij organiseren. En wil je zelf aan de slag kijk dan eens op de workshoppagina voor ons complete aanbod.

Tot ziens bij Galerie Kunstproeven, Liliane & Josine

 

Voor de kunst van Liliane www.lilianekonings.nl
Voor interieurstyling/grafisch design van Liliane www.no-frillz.nl
Voor de kunst van Josine www.josinemv.nl