Workshop Maak een collage met epoxy bij Galerie Kunstproeven


Workshop collage en epoxy

In deze workshop behandelen we de kunstvorm 'collage'. We passen deze techniek toe op houten paneeltjes van 15x15 of 20x20. Er zijn veel inspirerende tijdschriften in het atelier aanwezig waar je naar hartenlust uit mag knippen en scheuren. Je kan ook eigen foto's of verzamelde papiertjes gebruiken of de mixed media techniek toepassen. Aan het einde van de dag overgieten we de werkjes met een art resin [epoxy]. Dit is een uit twee componenten bestaande, transparante kunsthars. Iedereen giet zijn eigen werk. De uithardperiode is 48 uur, wat betekent dat je je werkjes niet meteen mee kunt nemen. Ophalen kan een paar dagen later bij Galerie Kunstproeven of we spreken iets anders af.

De groepen zijn niet groter dan zes à zeven cursisten zodat voldoende persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd. Ervaring is niet noodzakelijk, iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid. Je kunt tijdens deze workshop ongeveer 3 werkjes van 15x15 maken of twee van 20x20.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane Konings aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325 BD Vilt - Berg en Terblijt.


Wanneer

Deze workshops vinden plaats op vastgestelde data. De data worden per halfjaar vooraf gepland. Lesuren van 10.00 tot 15.30 uur. De lessen zijn op dinsdag en op zaterdag. Kijk hier in de workshopagenda.


Prijs

€ 65,- per persoon per les inclusief koffie/thee/lekkers en alle materialen.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen.