Workshop Maak een Diorama bij Galerie Kunstproeven


Workshop Monoprints maken met de gelli plate

Een monoprint is een druktechniek waarbij slechts één afdruk kan worden gemaakt. De techniek wordt ook wel monotype of monotypie genoemd. We gebruiken hiervoor een gelli plate, een harde verfroller en acrylverf. Door zelf stempels en sjablonen te maken en door het gebruik van allerlei huis-, tuin- en keukenmaterialen maak je verrassende prints. De printjes gebruik je vervolgens om een collage te maken in combinatie met andere technieken/materialen. Een andere mogelijkheid is om je eigen cadeaupapier, cadeauzakjes of -labels te drukken. De workshop wordt gegeven door Liliane Konings.


Wanneer

Je kunt je individueel inschrijven op een van de schilderdagen [dinsdagen en zaterdagen] o.l.v. Liliane Konings. De data vind je in de workshopagenda. Daarnaast kun je je ook als groep van minimaal zes personen aanmelden. We plannen dan samen een datum.


Waar

Het atelier van Liliane Konings aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325BD Vilt - Berg en Terblijt.


Kosten

€ 50,- voor een hele dag [10 tot 15.30 uur]. Inbegrepen zijn koffie, thee en lekkers, alle materialen en gebruik van de Gelli Plate. Een boterhammetje neem je zelf mee. Geen hele dag beschikbaar? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een verkorte workshop.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen.