Workshop Inkt en inktportret bij Galerie Kunstproeven


Workshop Inkt en inktportret

Inkt en inktwassingen werden ruim 2000 jaar geleden al gemaakt in het oude China. In deze workshop gaan we inkt beter leren kennen en het unieke karakter van inkt ontdekken. Schilder je met inkt dan is het alsof die op je papier danst en een eigen leven leidt. We gaan in op de verschillende soorten inkt en inkttechnieken. Door kleine oefeningen uit te voeren, leer je hoe je dit medium kunt beheersen. Als eindwerk maakt iedere deelnemer een portret waarin de geleerde technieken worden toegepast.

De groepen zijn niet groter dan zes à zeven cursisten zodat voldoende persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd. Ervaring is niet noodzakelijk, iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid.


Waar

In het ruime en inspirerende atelier van Liliane Konings aan de Leeuwerikstraat 5 in 6325 BD Vilt - Berg en Terblijt. Voor grotere groepen ook op locatie.


Wanneer

Deze workshops vinden plaats op vastgestelde data. De data worden per halfjaar vooraf gepland. Lesuren van 10.00 tot 15.30 uur. De lessen zijn op dinsdag en op zaterdag. Kijk hier in de workshopagenda.


Prijs

€ 50,- per persoon per les inclusief koffie/thee/lekkers en alle materialen.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@kunstproeven.nl of telefonisch bij Liliane op nummer
06-20488997. Voor meer info kun je ook met Liliane bellen.